
A partir d'aquestes dades , Avesedari pot crear estratègies aprofitant els punts forts i febles, com:
-Estratègies ofensives: Les fortaleses internes i les oportunitats externes sóc factors que ajuden a la consecució de l’objectiu-somni de poder oferir el programa a les escoles. Per tant es poden crear estratègies ofensives per donar a conèixer el programa.
-Estratègies defensives: L’equip de treball cohesionat i motivat pot ajudar a trobar estratègies davant les amenaces de la conjuntura econòmica i del necessari bon traspàs de la informació als centres educatius.
-Estratègies de reorientació: les possibilitats d’expansió podrien comportar una reestructuració o canvi de l’espai en un futur. Per una altra banda ja s’està treballant en la millora del sistema en la nova versió que aviat sortirà (cap el gener del 2012). El temps d’espera, passa a ser una oportunitat per dedicar més temps a la recerca.
-Estratègies de supervivència: Davant les possibles amenaces, es poden dissenyar propostes que facilitin el desenvolupament del programa a les escoles.
Tots els factors analitzats han estat profitosos per al meu pràcticum, ja que:
Les fortaleses internes i les oportunitats externes són factors que han ajudat a la consecució dels objectius del meu pla de treball. Fins i tot s'han ampliat les meves expectatives i he activat coneixements en poder col·laborar en la recerca. També, aquestes oportunitats i fortaleses d'Avesedari han fet que “l'amenaça” en quan al desenvolupament del pla de treball, quedi diluïda; ja que m'ha permès viure un pràcticum molt proper a la realitat i necessitats d'Avesedari i per tant ha estat molt més ric i interessant per a mi. La “debilitat del temps d'espera” ha passat a ser una oportunitat per dedicar el temps a altres tasques de la UOC, a qüestions personals i també per recuperar forces pels moments més intensos de feina amb Avesedari.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu missatge aquí